Keskin Meslek Yüksekokulu Değerler Temalı Etkinlik ve Tiyatro Gösterisi Öğrencilerle Buluştu

Türkiye Yüzyılı Etkinlikleri kapsamında Öğr. Gör. Dr. Fikriye Sezer ve Öğr. Gör. Emre Yıldız danışmanlığında organize edilen Değerler Temalı Etkinlik ve Tiyatro Gösterisi, Keskin Meslek Yüksekokulunda gerçekleştirildi. 

Keskin Bilge Kağan İlkokulundan öğrencilerin katılım sağladığı etkinliklerde ilk olarak “Değerler” isimli çocuk tiyatro gösterisi sergilendi. Sergilenen tiyatro gösterisinde öğrencilere sevgi, saygı ve hoşgörü kavramları anlatıldı. Ayrıca insanların birbirine neden sevgi ve saygı göstermesi gerektiği ile ilgili bilgiler eğlenceli şekilde öğrencilere aktarıldı.  

Çocuklara yönelik pek çok eğitici, öğretici, eğlendirici aktivitenin, müzikli dansların, ritim çalışmalarının, spor aktivitelerinin ve yüz boyama çalışmalarının gerçekleştirildiği etkinlikte Çocuk Gelişimi Programı öğrencileri tarafından derslerde yapılan pek çok eğitici oyuncak ve keçe kitaplar da sergilendi. Gün sonunda hediye kitapların ve çeşitli ikramların verildiği etkinlikte tüm katılımcılar keyifli bir gün geçirdi.